Guacamole
Mancaruri / 16.01.2004

Mod de preparare

Guacamole este o reteta tipica mexicana de avogado (care e originar din Mexic). Ea apartine uneia din cititoarele noastre, care a avut amabilitatea sa ne-o furnizeze.

Se fierb vreo trei gogonele crude in apa. Cand sunt moi, se pun in mixer sau shaker cu un avogado mare sau doi si un sfert de ceapa, putina maioneza sau o lingura de smantana, sare si coriandru si apa unde au fiert gogonelele.

Cand e macinat se pune la servit cu cateva bucatele de avogado. Se mananca uns pe paine cu friptura rece sau ca garnitura cu salata.
  • amiral, marţi, 17.05.2011 21:18
    gogonele

    traducere gresita,este vorba de tomate care si coapte au culoarea verde.se intituleaza tomatillos.cite tipuri de telemea exista in romania? si in mexic sint retete difeite.incearca pui cu mole adevarat in MAZATLAN si apoi mai discutam.

  • Camelia, luni, 31.01.2011 19:11
    Guacamole

    Da deci si eu stiu la fel adica fara gogonele adica Cam toata lumea stie Asta nu ?

  • Camelia, luni, 31.01.2011 19:11
    Guacamole

    Da deci si eu stiu la fel adica fara gogonele adica Cam toata lumea stie Asta nu ?

  • alesia, luni, 20.12.2010 19:14
    reteta guacamole

    http://www.culinar.ro/retete/gateste/9/371/17001/aperitive/aperitive-cu-legume/guacamole

  • alesia, luni, 20.12.2010 19:11
    Avocado...

    Reteta de guacamole se bazeaza pe avocado...are zeama de lamaie, rosie, un pic de patrunjel...se mananca cu tortilla...Reteta prezentata de dvs nu e guacamole...plus ca nu stiu sa existe avogado...avocado, poate

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro