Crap îmbătat
Mancaruri / 15.03.2013

Ingrediente

700 g crap eviscerat 7 roşii 1 ardei iute 2 cepe 1 morcov 6 căței de usturoi 3 linguri cu pastă de tomate 1 pahar cu vin alb sec 1 lingură cu făină 1 lămâie 150 ml ulei sare

Mod de preparare

1.Taie peștele în bucăţi, stropește-le cu lămâie și presară sare. Așază-le într-o tavă, toarnă 100 ml de ulei și lasă la cuptor să se pătrundă bine. 2.Separat, înăbușă ceapa în restul de ulei. Adaugă făina dizolvată în 100 ml de apă. 3.Pune rondele de morcov și usturoi, cubuleţe de roșie și ardeiul iute tocat fin. Toarnă pasta de roșii dizolvată într-un litru de apă călduţă. 4.Dă sosul în câteva clocote, după care pune-l peste bucăţile de pește și bagă la cuptor. Spre final, stropește cu vin.

  • schiop costel, sâmbătă, 31.12.2016 15:00
    Crap imbatat

    Dupa ce am servit o portie de Crap imbatat am observat ca nu mai vorbesc coerent.Sa lasam gluma deoparte,sa stiti ca e foarte gustos,Merita incercat.

  • nouatigaraelectronica, luni, 18.03.2013 15:55
    Funny

    desi are o denumire amuzanta este extrem de gustos...merita incercat

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro