COPANE DE PUI PRAJITE SI GHIVECI DE LEGUME
Mancaruri / 26.04.2013

Ingrediente

1 lingurita piper negru - 2 lingura bulion - 2 buc. oua - 1 lingurita usturoi - 2 lingura ulei - 1 buc. ceapa rosie - 10 lingura ulei de floarea soarelui - 1 lingurita cimbru - 3 buc. rosii - 200 gr pesmet alb - 4 buc. CATEI DE USTUROI - 1 buc. gogosar mare - 1 buc. legatura ceapa verde - 1 buc. LEGATURA MARAR PROASPAT - 1 lingurita CONDIMENTE DE PUI - 3 buc. VINETE MICI - 1 buc. MORCOV MARE - 1 lingurita OREGANO - 1 lingura SUSAN - 6 buc. COPANELE

Mod de preparare

SE IA COPANELE DE PUI SE SPALA SE STREG INTR-O CIRPA CURATA SE DA CU PIPER SI USTUROI PRAF SE SPARG 2 OUA SE BAT CU UN PRAF DE OREGANO;CIMBRU;BUSUIOC SI CONDIMENTE DE PUI SE PUNE INTR-UN CASTRON SUSAN SI PESMET SE AMESTECA -SE PUNE O TGAIE CURATA CU ULEI SE INCINGE SI SE DAU COPENELELE PRIN PESMET PRIN OU APOI PRIN PESMET SI SUSAN SE PRAJESTE PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE MARAR TOCAT GHIVECIUL SE FACE IN FEL URMATOR; SE CURATA CEAPA ;MORCOVUL GOGOSARUL SI VINETELE SE CURATA SE MAI LASA CITE O FISIE DA UNA NU;SE CURATA USTUROIUL CEAPA ROSIE ;SE SPALA TOATE -CEAPA VERDE AM TAIAT-O MARUNT SI CEAPA ROSIE SI GOGOSARUL SI MORCOVUL SE RADE PE RAZATOAREA MICA VINETELE SE TAIE CUBURI SE IA O CRATITA SE IA 2 LINGURI DE ULEI SE CALESTE CEAPA GOGOSARUL SI MORCOVUL SE PUNE VINETELE SI 2 CANI DE APA SE PUNE UN PIC DE CONDIMENT DE PUI SE PUNE CAPACUL SE SPALA ROSIELE SE TAIE CUBURI SE PUN SI ELE SE AMESTECA DIN CIND IN CIND DUPA 45 DE MINUTE ESTE GATA SE PUNE PIPER OREGANO CIMBRU BUSUIOC CATEI DE USTUROI TAIATI MARUNT SE PUNE MARAR PROASPAT TOCAT SE PUNE 2 LINGURI DE BULION SE FIERBE 10 MINUTE SE SERVESTE CU COPANELE CU SUSAN ESTE DELICIOS

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro