Ingrediente
- 1,8 kg.cod - 4 buc. morcov - 5 buc. cartof - 1 lamaie - 1 ceapa alba - 4 linguri ulei de masline - un praf de sare - un praf de piper macinat - condiment pentru peste - un praf de maghiran - un praf de oregano - 3 catei de usturoi - 1 pahar de vin alb - 3-4 rosii - 1 pahar de apa
Mod de preparare
Se curata pestele cod de solzi, se taie cozile , se decapiteaza, se taie pe lungime apoi se portioneaza in bucati potrivite si se spala cu apa rece.Se lasa sa se surga de apa apoi se condimenteaza. Legumele se curata de coaja, se spala si se taie astfel: cartofii-cuburi,morcovii- rondele, ceapa- fidelute, usturoiul-rondele si rosiile se taie felii. Se tapeteaza o tava cu ulei,se condimenteaza legumele si se adauga in tava mai putin rosiile si usturoiul, se pune vinul , apa si se da tava la cuptor pentru 25 minute. Se pune pestele cod peste legume, se lasa la cuptor 20 minute, apoi se scoate tava, se adauga rosiile si lamaia taiata felii si se mai lasa la cuptor pentru 5-10 minute. Se serveste cu mamaliguta calda. Pofta buna !
Cautam urgent operatori online! Sunt necesare doar cunostinte elementare de lucru cu calculatorul. Castiguri foarte motivante, 300 de dolari lunar, pentru toate localitatile tarii! Oferta este foarte noua! Lucrati numai 3 ore pe zi! Solicitati mai multe informatii la adresa de email neluilas@gmail.com
fratilor daca mancam atata unde mai este regimul?Eu abia am aflat ca am diabet si mi s-a spus ca pot intra in coma diabetica daca nu tin regim drastic.Nu este fff multa mancare?