Ciulama de pui
Mancaruri / 19.09.2003

Mod de preparare

Carnea de pui e placuta la gust in orice fel ar fi preparata. Pentrudiversificare, n-ar strica sa serviti o ciulama, dar nu uitati ca ceamai buna este calda, deci gatiti doar pentru a manca la o masa.

Ingrediente: 1 pui portionat in 6-8 bucati, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ceascade lapte, 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, sare

Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne cu ceapa si morcovul si sespumeaza. Cand carnea este fiarta, se scoate si se strecoara zeama. Intr-ocratita se prajeste faina in unt, fara a o rumeni. Se stinge apoi cu zeamain care a fiert carnea si cu laptele, amestecand cu grija pentru a nu seface cocoloase. Dupa ce clocoteste de 2-3 ori, punem bucatile de carne. Sepotriveste de sare. Se mananca fierbinte, cu mamaliga si ardei iute.
  • SG1, luni, 17.10.2011 19:57
    :)

    Long live google translations.... so careful on the typeing

  • elena, miercuri, 13.04.2011 18:58
    Deja imi este pofta:)

    O sa fak aceasta reteta in seara asta:) Bun

  • alina, vineri, 01.04.2011 16:01
    buna

    am sa o incerc ptr cina

  • mire, duminică, 20.02.2011 19:57
    Ft bun

    am gatit-o de 3 ori si mi-a iesit de fiecare data ft buna.

  • Meggie, marţi, 15.02.2011 14:00
    frikasse

    a wonderful meal. I´d hope to find even more wonderful recipes! Thank`s for all the goog ideas!! Greetings from Megg :-)

  • gabriela, sâmbătă, 05.02.2011 14:06
    retete

    este ffffffff bun, am sal ancerc

  • madi, marţi, 09.02.2010 15:42
    reteta

    ceamai buna din lume e super super de tot!....................................asa mancare nu am mai mancat nici macar o data

  • TITU MARIA SIMONA, marţi, 14.07.2009 16:54
    bun

    Am sa incerc reteta.cred ca e foarte gustoasa.

  • elena, miercuri, 01.10.2008 11:16
    retete

    este subiectul meu preferat nota maxima

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro