Ciulama de ciuperci cu pui
Mancaruri / 26.02.2013

Ingrediente

500 gr. ciuperci proaspete chempignon; 300 gr. piept de pui; 300 gr. smantana; 4 catei usturoi; 2 linguri faina; 2 cepe; 1 leg. patrunjel ; sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala si se taie pieptul de pui bucatele potrivite, se sareaza, se caleste in putin ulei, apoi se scoate si se lasa intr-un vas acoperit. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cand devine sticloasa se adauga ciupercile (spalate, curatate si taiate feliute). Ciupercile vor fierbe in suc propriu, cand acesta scade se mai poate adauga putina apa. Se adauga pieptul de pui calit peste ciuperci. Intre timp amestecam intr-un castron, smantana cu faina "in ploaie" , sare si piper. Acest amestec se rastoarna peste ciuperci si carne. Mai lasam sa fiarba 10-15 min. dupa care se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro