Cartofi cu ouă şi brânză, la cuptor
Mancaruri / 24.04.2012

Ingrediente

1 kg cartofi
4 ouă
200 g brânză sărată
2 linguri unt
mărar tocat
usturoi şi sare, după gust

Mod de preparare

Fierbe cartofii în coajă, iar când au fiert curăţă-i şi taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticlă, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se aşază un strat de brânză sărată şi rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adaugă căţeii de usturoi, mărarul tocat şi puţină sare. Vasul se umple cu apă, cât să acopere ingredientele, şi se lasă la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.

  • alex, miercuri, 19.09.2012 12:14
    dc?

    de ce mai trebuie apa daca toate sunt fierte? se pun toate in tava si se lasa 15 min la cuptor

  • alupigsasf, vineri, 14.09.2012 12:43
    rtdjr

    frate d c sa mai pui apa si lasi la cuptor 60 de minute pui normal fara nici oapa la cuptor si lasi 10 minute sau 15 maxim ca spaghetele la cuptor

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro