Cartofi cu hering
Mancaruri / 22.03.2013

Ingrediente

Cartofi - 1000g Caşcaval - 300g Ceapă - 1 Hering sărat - 400g Knorr la Fix Spaghetti Carbonara - 1 Sare - 10g Smântână - 100ml Şuncă afumată - 100g Ulei de floarea soarelui - 50ml

Mod de preparare

Se înmoaie heringul și se spală pentru a îndepărta surplusul de sare. Apoi se taie cubulețe. Cartofii se fierb în coajă în apă cu sare. Apoi se curăța și se taie felii.Se taie mărunt ceapa, se dă pe răzătoare cașcavalul și se taie cubulețe șunca. Se prăjește ceapa până devine transparentă. Se adaugă șunca și se prăjește puțin împreună cu ceapa.Knorr Spaghetti Carbonnara se amestecă în 200 ml apă împreună cu smântâna. Se toarnă peste ceapă cu șunca și se dă în clocot.Într-un vas termorezistent uns cu unt se așază în straturi cartofii și heringul.Se toarnă peste ele sosul și se presară cașcaval ras. Se dă la cuptor 30 min, la 200 °C.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro