Ingrediente
Ingrediente 1 lingură ulei de floarea-soarelui 175g de ciuperci proaspete, tocate 1 cățel de usturoi, zdrobit 12 roșii semiuscate din ulei, scurse bine 50g de pesmet 25g nuci, tocate grosier 1 legătură mică de pătrunjel, tocat 1 linguriță fulgi de chilli 4 lingurițe de pesto 2 ardei grași roșii sau galbeni
Mod de preparare
1. Se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se încinge uleiul într-o tigaie și se sotează ciupercile la foc mare, timp de cinci minute. Se adaugă usturoiul, bucățile de roșii, pesmetul, nucile, pătrunjelul, fulgii de chilli și sosul pesto până se combină complet. 2. Se taie ardeii pe jumătate. Se scot semințele și membranele albe cu grijă. Se așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se umplu cu amestecul de ciuperci. Se acoperă cu folie de aluminiu. Se coc 35-40 de minute, până se înmoaie.