Rezoluții pentru 2024, în funcție de zodia ta
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Prioritizează îngrijirea de sine și asumă-ți mai multe riscuri

Deții controlul absolut asupra destinului tău. Știi exact ce vrei și aderi la un cod strict de reguli pentru a realiza lucrurile din viața ta.

Disciplina ta în atingerea obiectivelor te determină să te gândești prea mult la fiecare mișcare. Ești suprasolicitat și autocontrolul te omoară încet, dar sigur.

Te-ai extins în prea multe direcții, și nu doar cu munca. Ai tendința de a te pune în locul celorlalți, acordând multă atenție nevoilor lor.

Inima ta mare nu te lasă să nu-ți faci griji pentru viața celor dragi. Vrei doar să ajuți, așa că nu te deranjează să-i ghidezi sau să-i ajuți să-și gestioneze problemele.

Concentrarea pe ceilalți și pe imaginea de ansamblu te-a făcut să neglijezi lucrurile mărunte.

În 2024, fă un efort să ai mai multă grijă de tine și să te eliberezi.

Tratează-te cu dragoste și blândețe. Îngrijirea de sine nu trebuie să fie grandioasă sau luxoasă. Poți doar să-ți aloci timp în fiecare zi în care să te deconectezi de la muncă, să-ți iei concediu pentru a pleca într-o vacanță sau să te răsfeți cu o prăjitură bună.

Renunță de limitele autoimpuse și la normele tradiționale în 2024. Îmbogățește-ți viața cu mai multă distracție și relaxare. Trebuie să te bucuri de micile momente pe drumul spre succes.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro