Rezoluții pentru 2024, în funcție de zodia ta
Leu (22 iulie - 22 august)

Concentrează-te pe prieteni și exersează-ți recunoștința

Ești condus de Soare, așa că nu e de mirare de ce îți place să fii în lumina reflectoarelor. Ești profund atașat de realizările tale și de modul în care ești perceput de ceilalți.

Strălucești atât de puternic încât uneori îți este greu să faci un pas înapoi pentru a aprecia ceea ce ai.

În 2024, ar trebui să înveți să practici recunoștința. Fii recunoscător pentru ceea ce ai și cât de departe ai ajuns în cucerirea obiectivelor tale.

Ia-ți un moment pentru a încetini și număra binecuvântările tale. Nu uita că multe dintre acestea vin sub formă de prieteni.

Ești un lider înnăscut, un spirit blând și devotat. Nu este o surpriză că îți faci cu ușurință prieteni. Ceilalți se simt confortabil să aibă încredere în tine. Oferi entuziasm celor din jur și îi ajuți să-și vadă propria lumină, dar uneori încrederea de sine se transformă în egocentrism.

Străduiește-te să devii un ascultător mai activ. Când cineva vine la tine pentru a-ți spune ce are pe suflet sau pentru un sfat, evită să te raportezi la propria viață. În schimb, învață să te liniștești și fă-i să se simtă auziți.

Ești un expert când vine vorba să te exprimi, dar uneori cei dragi au nevoie doar să fii umărul pe care să se sprijine.

De asemenea, ai nevoie să înveți să fii mai flexibil. Ține cont de acest lucru atunci când ești tentat să anulezi planuri care nu se încadrează în agenda ta. Dorințele tale pot fi îndeplinite fără a neglija nevoile celor pe care îi iubești.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro