Rezoluții pentru 2024, în funcție de zodia ta
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sărbătorește micile succese și stabilește limite cu ceilalți

Ești muncitor, orientat spre detalii și organizat. Chiar dacă ești mereu în fruntea tuturor, simți în mod constant că nu te descurci suficient de bine.

În 2024, ar trebui să te străduiești să-ți reduci la tăcere criticul interior, sărbătorind toate succesele tale, chiar și pe cele mici.

Sărbătorești promovările, măririle de salariu și marile realizări, dar nu uita nici de lucrurile mărunte. Dacă ai economisit bani sau ai finalizat un proiect de bricolaj, sărbătorește și asta. Recompensează-te!

Pune-te pe primul loc. Este timpul să înveți să spui nu altora. Te-ai întins cu munca și fiind constant acolo pentru cei pe care îi iubești.

Inima ta bună se teme să-i dezamăgească pe ceilalți, așa că te pui mereu pe ultimul loc, lăsându-ți deoparte propriile emoții.

Ești atât de atent cu sentimentele celorlalți, încât le-ai neglijat pe ale tale. Fii mai egoist în 2024. Stabilește limite.

Învață să-ți accepți propriile sentimente ca fiind valide. Dacă te simți folosit sau călcatîn picioare, este pentru că ești. Ai grijă de tine înainte să ai grijă de oricine altcineva.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro