Horoscopul săptămânii 27 septembrie-3 octombrie. Gemenii sunt prinși între două sentimente contradictorii
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Nu vei uita cu siguranță această săptămână, poate una dintre cele mai bune din an. Astrele emit o energie aducătoare de liniște, armonie și iubire.

Vor exista și momente în care trebuie să înveți să pui lucrurile în perspectivă. Poate că pe parcursul acestor zile va trebuie să te confrunți cu dificultatea de a câștiga recunoașterea și aprecierea cuiva foarte important pentru tine.

Nu e nevoie să dramatizezi nimic, altfel vei intra într-o stare melancolică. Poate fi pur și simplu o oportunitate de a te gândi la o activitate care ar reaprinde focul sentimentelor voastre.

Bani

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, vei primi răspunsuri și reacții pozitive. De asemenea, vei primi vești despre moșteniri și daruri substanțiale.

Unele evenimente au făcut ca lucrurile să nu fie așa cum te-ai așteptat, iar ideea ta despre afacerea ideală nu este îndeplinită în practică.

Compromisurile sunt uneori necesare, deoarece oamenii trebuie întotdeauna să își ajusteze speranțele și limitele. Nu poți cere mai mult de la tine, nu poți cere mai mult de la alții. Aceasta este situația și trebuie să o iei ca atare!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro