Horoscopul săptămânii 27 septembrie-3 octombrie. Gemenii sunt prinși între două sentimente contradictorii
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi foarte favorabilă pentru nativii singuri ai zodiei. Dacă îți urmezi intuiția, vei profita la maximum de norocul pe care astrele l-au pregătit pentru tine. S-ar putea să testezi mai multe relații amoroase.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceste zile vor fi pline de îndoieli, întrebări și confruntări. Analizează-ți bine relația, vei găsi cu siguranță numeroase motive să rămâi în ea. Comportamentul uman este destul de ciudat, nu te lăsa condus/ă de impulsivitate. Se pare că nu totul merge pe cele mai bune căi.

Dacă relația ta e la început de drum, e posibil să aștepți ca noua ta iubire să fie o revărsare de afecțiune și să-ți facă cele mai intime confidențe. Deci, ar trebui să presupui că această persoană așteaptă același lucru de la tine.

Bani

În domeniul profesional, te vei concentra asupra obiectivelor tale, în special asupra celor legate de beneficii financiare mai mari.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, simți că eforturile tale sunt în zadar. Din fericire, partenerii tăi sau oamenii apropiați îți vor deschide ochii și te vor face să privești partea plină a paharului.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu dai bani cu împrumut, mai ales în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro