Horoscopul săptămânii 27 septembrie-3 octombrie. Gemenii sunt prinși între două sentimente contradictorii
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Vor exista două tipuri de situație în această săptămână: fie ești la un pas de despărțire, fie iubești cu toată ființa. Doar tu știi cu care te identifici.

Ar fi inutil să încerci să ascunzi ceea ce simți. Mai degrabă, ar trebui să te lași purtat de sentimente, pentru a te simți mai bine în interior.

Indiferent de cât de mult ți-ai calcula viața, toate planurile ar putea fi bine puse la încercare de elemente absolut neprevăzute. Nu transforma totul într-o catastrofă, în schimb, ar trebui să privești neprevăzutul drept oportunități.

Profită de ceea ce ai în prezent și acceptă că orice se poate schimba.

Bani

Profesional, te poți aștepta la lucruri grozave. Se anunță noutăți, apar noi moduri de a-ți face publicitate și, de asemenea, te poți gândi să faci schimbări la locul de muncă.

Dacă ești șomer/ă, veștile nu sunt atât de bune. De fapt, îți poți găsi cu ușurință un loc de muncă, însă pare că nimic nu te satisface.

Ai pretenții cam mari, deoarece te crezi mult prea bun/ă. Poate că ești, dar nu întotdeauna oamenii sunt apreciază la adevărata lor valoare. Dacă nu cobori ștafeta, va urma o căutare nesfârșită.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro