Horoscopul săptămânii 27 iulie-2 august. Află previziunile pentru zodia ta!
Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău, e posibil ca în această săptămână să revii la sentimente mai bune faţă de acesta. Nu ai trecut peste această schimbare şi o parte din tine îşi doreşte să vă împăcaţi indiferent de cât de mult te-a dezamăgit. Cântăreşte bine situaţia pentru a nu îţi provoca mai mult rău decât bine!

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă şi cel mai probabil vei ajunge să cedezi nervos din orice. Încearcă să te organzezi mai bine, iar dacă simţi că nu faci faţă ia-ţi câteva zile libere. Multele schimbări cărora trebuie să te adaptezi rapid te vor obosi mai mult decât ai fi crezut! Situaţia financiară este una bună!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă se poate spune totuşi că eşti cu psihicul la pământ. Stresul pe care l-ai acumpulat de-a lungul timpului îşi spune acum cuvântul. Va trebui să te relaxezi mai mult, iar un concediu bine meritat poate fi soluţia perfectă. Nu ezita să profiţi la maxim de zilele însorite de vară!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro