Horoscopul săptămânii 27 iulie-2 august. Află previziunile pentru zodia ta!
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Vor exista diverse nemulţumiri cu privire la viaţa ta de cuplu, însă nu trebuie să faci o dramă din asta. Este foarte important să discuţi cu partenerul de viaţă şi să laşi orgoliile deoparte. Încearcă să aduci ceva nou, e posibil să vă fi plictisit unul de celălalt din cauză că faceţi mereu aceleaşi lucruri. Dacă eşti singură, vei vrea să experimentezi cât mai multe lucruri din punct de vedere sexual.

Banii vor fi în centrul atenţiei în această perioadă, şi tocmai de aceea vor exista unele discuţii aprinse cu cei dragi pe această temă. Cu toate că nu ai de ce să te plângi, pentru tine ecomomiile devin un stres din ce în ce mai mare ce va ajunge să îi lezeze şi pe cei din jurul tău! Bucură-te mai mult de ceea ce ai!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă tot trebuie să ai grijă de fizicul şi psihicul tău. Chiar dacă ai o energie ieşită din comun, învaţă să nu o iroseşti inutil. Este o perioadă bună pentru ieşiri cu prietenii şi pentru distracţie, mai ales dacă eşti în concediu.



Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro