Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Dacă ești căsătorit/ă, cauți ceva în partenerul/a de viață, dar nu știi ce. Nu te simți prea împlinit/ă. Poate pentru că îți este dor de cineva la care ai ținut mult în trecut. Sau poate crezi că există altcineva care te poate face mai fericit/ă decât partenerul/a actual/ă.

Discută cu prietenii înainte de a lua o decizie drastică. Spune-le tot ce gândești și simți. Ei te vor ajuta să faci diferența dintre fantezie și realitate. Poate că trebuie să te și certe puțin pentru atitudinea ta.

Dacă ești singur/ă, vei fi mulțumit/ă așa. Vei petrece o bună parte din timpul tău liber întâlnindu-te cu alți oameni aflați în aceeași situație. Ai grijă cu promisiunile făcute pe rețelele de socializare, deoarece acele cuvinte sunt doar amăgiri.

Bani


Îți petreci prea mult timp vorbind despre munca ta, chiar și în timpul liber. Trebuie să oprești acest obicei, pentru că devii dependent de slujba ta. La sfârșitul programului, oprește-ți telefonul și nu te mai gândi la momentele proaste ale zilei.

Vei avea noroc dacă lucrezi în domeniul filozofiei sau literaturii. Mintea ta este foarte ageră. Ești foarte comunicativ/ă și generos/oasă cu oamenii care știu mai puțin decât tine.

Este un moment bun pentru a-ți achita datoriile pe care le ai pe ici și colo.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro