Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste


Săptămâna aceasta, curajul și sinceritatea vor juca un rol principal în relația ta. Dacă în ultima vreme atmosfera dintre tine și partener/ă nu a fost grozavă, acum vei fi dornic/ă să rezolvi toate problemele dintre voi. Vei vorbi direct și deschis pentru a clarifica orice îndoială.

Vei cere același lucru la schimb și te vei asigura că nu rămâne nimic de spus. Vei fi dispus/ă să asculți și de bine și de rău, deoarece scopul tău va fi să ajungeți la un numitor comun. Este posibil să nu fii de acord cu unele lucruri, dar nu se va isca vreo ceartă.

Dacă ești singur/ă, te vei pune pe primul loc. În această săptămână vei lua frâiele vieții tale și vei ignora opiniile altora.

Bani


Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, climatul astral din această săptămână te va ajuta să-l găsești. Influențele planetare prezic că vor exista noi începuturi în zona profesională. Ți se va oferi o nouă oportunitate de muncă.

Dar, dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, va trebui să mai aștepți. Ofertele pe care le vei primi vor fi poziții de rang inferior sau cu salariu mai mic, deci nu este în interesul tău să le accepți.

Este un moment bun să lucrezi câteva ore în plus pentru a obține mai mulți bani. Dacă vorbești cu șeful tău pe un ton prietenos, vei reuși să-l convingi să-ți îndeplinească această dorință.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro