Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de complicate în dragoste. Teama ta de a lua decizii îți va aduce multe probleme. Acest lucru, combinat cu influențe astrale nefavorabile, va face lucrurile și mai dificile.

Astrele te sfătuiesc să lași deoparte temerile și să îndrăznești să vorbești. Comunicarea este primul pas pentru a rezolva tot felul de probleme. Este timpul să fii sincer/ă și să spui lucrurilor pe nume.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să-ți schimbi ideile preconcepute despre dragoste. În caz contrar, îți va fi greu să găsești pe cineva care îți place. Ideile tale sunt nerealiste, deoarece prespun prea multe cereri.

Bani


La locul de muncă trebuie să te prețuiești mai mult. Ai o mulțime de abilități și meriți condiții mai bune. Totul ține de tine.

Pe de altă parte, există și Balanțe care vor face greșeli mari la serviciu. Acestea le-ar putea face să-și piardă slujba. Mai mult, nici mediul de lucru nu le va favoriza. Tensiunea și răbdarea unor colegi vor face lucrurile și mai grele.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ar trebui să-ți lărgești spectrul. Dacă rămâi chitit/ă pe un singur domeniul de activitate, îți vei limita șansele. Încearcă să fii mai creativ/ă și mai flexibil/ă cu privire la acest aspect.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro