Horoscopul lunii septembrie. Vărsătorul nu trebuie să confunde prietenia cu dragostea
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, septembrie nu este cel mai potrivit moment pentru a căuta dragostea. Orice relație începută acum îți va aduce numai probleme și neînțelegeri. De asemenea, iubirea posesivă poate aduce mai multe neplăceri decât bucurie.

Dacă ești implicat într-o relație, atmosfera va fi calmă și înțelegătoare. O abordare prietenoasă față de partenerul/a de viață, aprecierea contribuției sale la relație și concentrarea pe propria-ți persoană te vor face să te bucuri de conviețuirea în doi.

La mijlocul lunii, trebuie să fii atent/ă, deoarece partenerul/a ar putea avea un moment în care se va simți subestimat sau inutil.

Bani

Munca și eforturile pe care le-ai depus îți pot părea nesimnificative, dar luna septembrie va veni cu o recompensă pentru tine.

Totuși, ai grijă ca acțiunile tale să nu interfereze cu munca celorlalți, pentru că îți poți face dușmani. Dacă simți că ceea ce faci nu ți se potrivește, schimbă-ți jobul.

În prima jumătate a lunii, investește-ți banii în ceva la care nu te-ai gândit până acum. Cumpără acțiuni la bursă sau alege să investești în aur. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra situației tale financiare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro