Horoscopul lunii septembrie. Vărsătorul nu trebuie să confunde prietenia cu dragostea
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

O căutare excesivă a succesului te va face să-i neglijezi pe cei dragi și nu vei avea cu cine să te bucuri de realizările tale. Sarcina ta principală pentru luna septembrie este să găsești un echilibru între muncă și viața privată.

Pe de altă parte, persoana de lângă tine nu îți va aprecia sentimentele, iar răceala tot mai mare dintre voi poate distruge relația.

Pentru a evita singurătatea, trebuie să înțelegi că o relație necesită muncă constantă. Prin sacrificiu și angajament, vei putea repara chiar și o dragoste pe moarte.

Bani

La locul de muncă ai multe îndatoriri, dar acest lucru nu te deranjează, deoarece adori să evoluezi profesional. Dacă ai o funcție de conducere, trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu severitatea și cerințele față de subordonați. Arătându-ți sprijinul pentru echipă, îți arăți maturitatea și vei câștiga apreciere.

În septembrie te poți aștepta la un bonus mare. Situația ta financiară va fi foarte bună. Atât încasările curente, cât și economiile acumulate reprezintă o siguranță semnificativă pentru vremuri mai rele.

Cu cheltuielile curente ar trebui să fii precaut/ă, prea multă extravaganță îți poate crea probleme. De asemenea, nu merită să dai bani cu împrumut în această lună, deoarece returnarea acestora va fi o chestiune foarte delicată.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro