Horoscopul lunii septembrie. Vărsătorul nu trebuie să confunde prietenia cu dragostea
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Nu îți face speranțe pentru o viață sentimentală bună în prima parte a lunii. Conjuncțiile astrale nu sunt benefice, iar tu va trebui să te lupți cu certuri sau indiferență din partea partenerului/ei de viață. În cea de-a doua jumătate a lunii, situația din cuplu se va stabiliza.

Dacă ești singur/ă, îți vei face cunoștințe interesante. În viața ta vor apărea oameni fascinanți, foarte asemănători cu tine. Este posibil ca aceștia să intre pentru totdeauna în viața ta, dar e posibil ca aceste relații să se transforme mai mult în prietenie și nu în dragoste.

Bani

Septembrie va fi o lună bună pentru carieră și bani. Astrele prevestesc mari schimbări în structura companiei în care lucrezi. Un coleg va pleca, dar nu vei profita de ocazie pentru a-i lua locul, ci ți-l vei câștiga în timp.

Atmosfera din mediul de lucru va fi semnificativ puritificată și îmbunătățită, lucru care ajută în dezvoltarea carierei. Vei avea un buget bun în septembrie, dar va trebui să muncești mai mult pentru bani decât ai făcut luna trecută.

Ia în considerare investiția în publicitatea potrivită. PR-ul bun te va ajuta să atragi noi clienți. Astrele prevăd succesul în afaceri.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro