Horoscopul lunii septembrie. Unele zodii vor avea noroc cu carul!
Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


În dragoste, vei începe luna fantastic. Urmează o etapă foarte romantică și pasională în viața ta amoroasă. Viața socială va adăuga o notă de distracție cuplului din care faci parte.

Dacă ești căsătorit/ă, tu și soțul/soția veți fi una și aceeași persoană. Toleranța, respectul și înțelegerea vor sta la baza fericirii voastre.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună foarte distractivă, în care vei întâlni mulți oameni noi și, printre ei, vei da de cineva foarte special. Ai șansa de a te implica într-o relație foarte frumoasă și pasională.

Bani


O să te descurci foarte bine cu banii luna aceasta. Datorită contractelor și relațiilor tale sociale, vei face afaceri noi sau vei întâlni oportunități de muncă menite să îți aducă mai mulți bani.

Este foarte convenabil pentru tine să cunoști oameni noi, deoarece carisma și darul tău de a relaționa cu cei din jur te vor face demn/ă de mai multe afaceri sau locuri de muncă mai bune.

Dar, de asemenea, astrele îți recomandă mai multă prudență atunci când vine vorba de a bate palma cu cineva. Trebuie să știi în ce te bagi!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro