Horoscopul lunii septembrie. Unele zodii vor avea noroc cu carul!
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Situația ta amoroasă se va îmbunătăți luna aceasta.

Dacă ești într-o relație, atmosfera din cuplu se îmbunătățește datorită dorinței tale de a fi fericit/ă cu partenerul/a de viață. Comunicarea devine mai ușoară, astfel încât să puteți depăși împreună problemele și obstacolele. Veți avea parte de momente romantice frumoase.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună bună pentru aventuri și escapade romantice distractive. Se anunță o viață socială activă și bogată și mulți oameni noi. Genul opus va fi atras și interesat de tine. Timul este de partea ta, așa că nu te grăbi.

Bani


În ceea ce privește banii, te vei descurca bine luna aceasta în ciuda activității reduse din viața ta profesională. Îți vei primi în continuarea salariul și viața și confortul tău nu vor avea de suferit.

Încearcă totuși să nu cheltuiești prea mult și inutil!

Situația ta financiară este într-o formă bună, poți cheltui, dar fără exces. Astrele te ajută considerabil să îți menții bugetul în echilibru.

Dacă te împotrivești impulsivității și îți faci timp pentru a te gândi bine înainte de a acționa sa să ceri sfaturi cu privire la achizițiile majore, totul va fi în regulă. Ai putea face o investiție interesantă, de exemplu în domeniul imobiliar.

Pe de altă parte, spre final de septembrie, șarmul tău va funcționa la locul de muncă și ai putea obține un bonus pe baza rezultatelor tale sau a bunei reputații.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro