Horoscopul lunii septembrie. Unele zodii vor avea noroc cu carul!
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


În dragoste, totul va merge foarte bine și te vei simți fericit/ă. Situația va rămâne la fel ca luna trecută. Relația ta cu partenerul/a nu este un motiv de îngrijorare în acest moment.

Dacă ai un partener/ă, vei fi îndrăgostit/ă până peste cap de el/ea.

Dacă ești singur/ă, septembrie va fi luna iubirii. Oirce întâlnire sau petrecere este ocazia perfectă pentru tine de a întâlni pe cineva special, de care te vei îndrăgosti și alături de care vei începe o poveste frumoasă. Și, chiar dacă nu întâlnești acea persoană, veo avea câteva relații sporadice distractive.

Bani


Situația ta financiară continuă să se îmbunățească și luna aceasta. Nu îți va merge deloc rău, dar totul se va mișca încet în septembrie.

Primele două săptămâni din septembrie sunt favorabile pentru economii sau investiții solide. Dorințele tale se trezesc la viață și trebuie să fii atent/ă pentru a nu ceda prea ușor în fața cumpărăturilor impulsive.

Ai tot ce îți trebuie pentru a obține o promovare, îți mai lipsește răbdarea. Curajul și inițiativele tale vor da roade în curând.

Astrele te încurajează să fii cu strategii inteligente și discrete pentru a-ți muta pionii și pentru a face afaceri minunate.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro