Horoscopul lunii noiembrie. Gemenii nu trebuie să dea bani cu împrumut
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În această lună, s-ar putea să simți mai multă dragoste, căldură și armonie decât oricând. Acesta este un moment excelent pentru a merge la întâlniri.

Nu permite mâniei sau ego-ului să se deterioreze din orice motiv, mare sau mic. Acest lucru poate crește energia pozitivă, încrederea. dragostea, pasiunea și intimitatea pe măsură ce luna trece.

Dacă ai o relație serioasă, viitorul vostru se anunță a fi grozav. Tu și persoana iubită veți trăi clipe pline de iubire și romantism. S-ar putea să fie niște discuții plăcute între voi.

De asemenea, este posibil să existe un eveniment fericit în familia ta care îți va îmbunătăți starea de spirit. Este posibil să înțelegi mai bine sentimentele partenerului/ei și celor dragi și să fiți mai sensibili unul la nevoile celuilalt.

Bani

S-ar putea să aștepți cu nerăbdare o sumă de bani la începutul acestei luni, dar aceasta nu va veni. Cu toate acestea, ți se pot oferi opțiuni atractive pentru a face bani.

Astrele te ajută în eforturile tale de a-ți atinge obiectivele. Cu toate acestea, pe măsură ce luna avansează, s-ar putea să descoperi că abilitatea ta de a gândi clar și rațional se deteriorează. Acest lucru se datorează unor situații ciudate din jurul tău.

Pe la mijlocul lunii, s-ar putea să fii afectat/ă de o criză financiară modestă. Dar, situația se va îmbunătăți treptat. Trebuie să dai dovadă de răbdare și prudență.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro