Horoscopul lunii noiembrie. Gemenii nu trebuie să dea bani cu împrumut
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, luna noiembrie nu va fi ușoară. Trebuie să depui eforturi consistente pe acest plan al vieții tale. Nu renunța la relația în care ești implicat/ă din slăbiciune.

Evită să te enervezi și să te cerți, deoarece acest lucru poate genera suișuri și coborâșuri în relație. Ar trebui să aloci ceva timp pentru a reflecta asupra comportamentului tău, deoarece acesta poate avea un impact semnificativ asupra relației tale.

Fă-ți un program de lucru rezonabil pentru a petrece mai mult timp cu partenerul/a. Acest lucru poate face relația dintre voi mai puternică.

Pe de altă parte, dacă ești posesiv/ă, fă un efort pentru a-i da puțin spațiu persoanei iubite, deoarece asta înseamnă să ai o relație sănătoasă.

Dacă ești singur/ă, poți fi atras/ă de cineva din grupul tău de prieteni și poți avea șansa de a începe o altfel de relație cu el/ea.

Bani

În general, luna aceasta, este posibil să ai mai multe cheltuieli decât câștiguri sau economii.

O investiție nouă legată de afaceri poate duce la o pierdere, așa că fii precaut/ă atunci când investești masiv în noi întreprinderi. Pot exista costuri asociate cu școlarizarea copiilor.

Luna noiembrie este momentul ideal să rezolvi toate problemele legate și fiscale. În această perioadă, nu lua decizii financiare pripite dacă acestea au legătură cu persoane noi sau necunoscute.

Este posibil să nu poți economisi atât de mult pe cât ai sperat sau chiar deloc.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro