Horoscopul lunii noiembrie. Gemenii nu trebuie să dea bani cu împrumut
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste

Luna aceasta, majoritatea nativilor îndrăgostiți ar trebui să fie extrem de precauți. S-ar putea să te simți atras/ă de cineva, ceea ce îți va enerva partenerul/a. Dacă îți exprimi interesul față de altcineva, s-ar putea să se producă o ruptură în relația ta.

În luna noiembrie, mulți Lei pot întâlni pe cineva, iar această atracție poate duce la iubire. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiți nimănui să se apropie prea mult de tine dacă ești implicat/ă în prezent într-o relație. Iubește pe cineva care te adoră mai degrabă pentru sufletul tău, nu pentru trup.

Luna aceasta, nativii căsătoriți pot avea certuri iraționale cu partenerii lor. Cu toate acestea, îți poți cere scuze odată ce îți dai seama că subiectul este totul lipsit de importanță.

Ar trebui să eviți să te cerți cu soțul/soția sau cu oricine altcineva fără un motiv real. Acesta este momentul în care relația voastră poate ajunge la apogeu.

Bani

Totul este despre bani luna aceasta.

În ceea ce privește situația ta financiară, s-ar putea să nu întâmpini nicio problemă în luna noiembrie, nici una mică măcar.

Poți returna cu succes unele lucruri nefolositoare pentru a-ți recupera banii și poți avea liniște pe deplin în ceea ce privește datoriile.

Dacă ai o afacere, luna noiembrie va fi extrem de bună. Chiar și acele lucruri din care nu anticipai să câștigi pot fi profitabile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro