Top 7 meniuri de Paşte
Vei avea invitaţi la masa de Paşte şi vrei un meniu complet şi delicios? Îţi propunem o serie de reţete care te vor ajuta să prepari mâncăruri apetisante, rapid şi uşor.
Vei avea invitaţi la masa de Paşte şi vrei un meniu complet şi delicios? Îţi propunem o serie de reţete care te vor ajuta să prepari mâncăruri apetisante, rapid şi uşor.Fiecare meniu conţine aperitiv, supă sau ciorbă şi un fel principal. Desertul tradiţional de Paşte este pasca sau cozonacul, prin urmare meniurile nu conţin şi o reţetă pentru desert.
Nu uita că alegerea vinului se face în funcţie de preparatele pe care le-ai gătit. Citeşte sfaturile somelierului în articolul Alege vinurile potrivite pentru masa de Paşte
Meniul 1 - Tradiţional
Ouă picante
Ciorbă de miel
Friptură din pulpă de miel cu sos de usturoi
Meniu 2 - Cu legume
Chec aperitiv cu ciuperci
Supă de fasole albă cu miel
Friptură de miel cu leuştean şi piure de telină
Meniu 3 - Rafinat
Mingiuţe umplute cu pui
Ciorbă de pui cu tarhon
Tocăniţă de miel cu sos curry şi sos tomat
Meniu 4 - Cu pui şi miel
Placintă cu carne de pui
Ciorbă de ciuperci cu perişoare de carne
Friptură de miel în stil mediteranean
Meniu 5 - Exotic
Aperitiv de mere, tofu şi seminţe de susan
Supă thailandeză de morcovi
Pilaf turcesc cu carne de miel şi stafide
Meniu 6 - Vegetarian
Crudităţi cu sos de lămâie şi plante aromate
Supă de roşii cu soia
Drob de soia
Meniu 7 - Fără miel
Spic la cuptor
Ciorbă de la Rădăuţi
Friptură de vită cu legume verzi