Oua picante
Reţete · Aperitive / 24.04.2008

De Paste, ouale sunt nelipsite de pe masa. Pentru mai multa varietate, alege aceasta reteta inedita de oua umplute cu o delicioasa compozitie picanta.

 

De Paste, ouale sunt nelipsite de pe masa. Pentru mai multa varietate, alege aceasta reteta inedita de oua umplute cu o delicioasa compozitie picanta.

Ingrediente si cantitati:


6 oua fierte bine;
3 linguri branza cottage;
2 linguri iaurt degresat;
1 lingura ceapa tocata marunt;
1 lingura mustar Dijon;
1/2 lingurita patrunjel uscat;
1/2 lingurita marar tocat marunt;
1/8 lingurita pudra de usturoi;
sos de ardei iute;
sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare:


1. Taie ouale pe jumatate.

2. Pune jumatate din galbenusuri intr-un castron - pastreaza restul de galbenusuri pentru o alta reteta.


3. Cu o furculita, piseaza galbenusurile impreuna cu branza cottage si iaurtul.

4. Amesteca restul ingredientelor in acelasi castron, adauga sare si piper, dupa gust.

5. Umple jumatatile de oua (albusurile) cu amestecul obtinut.

6. Se servesc reci.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro