Ce ar fi sa incerci sa prepari altceva, dar folosind aceleasi ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De exemplu, niste „frantuzisme” cu care sigur iti vei impresiona musafirii.
Ce ar fi sa incerci sa prepari altceva, dar folosind aceleasi ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De exemplu, niste „frantuzisme” cu care sigur iti vei impresiona musafirii.
Eva iti propune anul acesta un meniu rafinat, sofisticat, care sa respecte insa traditia. Si, ca de fiecare data, propunerile culinare respecta aceeasi regula principala: pot fi facute in orice bucatarie, fiind cel mult de dificultate medie, cu ingrediente usor de gasit, in orice supermarket.
Am ales o colectie de retete care, toate, contin carne de pui sau porc. Toate merg ca fel de baza sau ca antreu, dupa cum adaugi sau nu o garnitura.
Daca vrei sa incalci toate canoanele si sa mananci miel (desi in multe traditii, carnea de miel se consuma si de Craciun), incearca mielul cu portocale.
Pentru un plus de spectacol, am intercalat si o supa crema cu totul speciala, care va pigmenta masa si la propriu, si la figurat.
Desertul il las la initiativa ta, dar iti sugerez sa te inspiri din retetele de prajituri cu ciocolata, din “reteta de sarbatoare” sau sa alegi prajitura cu ciocolata si dulceata.
Coaste de porc cu varza rosie cu mere
Pui cu vanilie si scortisoara
Supa crema de castane si crema de hrean