Prajiturele dulci si aromate
Reţete · Desert / 02.06.2009

Americanii le numesc “cookies” si sunt nelipsite din bucataria lor. Oferta de prajiturele uscate, de fursecuri, este destul de bogata in magazine, inconvenientul principal fiind faptul ca sunt pline de aditivi si de grasimi nesanatoase.

Americanii le numesc “cookies” si sunt nelipsite din bucataria lor. Oferta de prajiturele uscate, de fursecuri, este destul de bogata in magazine, inconvenientul principal fiind faptul ca sunt pline de aditivi si de grasimi nesanatoase. Partea buna este ca cei mici le iubesc, iar partea si mai buna este ca se pot prepara in casa foarte usor. Avantajele sunt multiple: ai controlul direct asupra ingredientelor, stii sigur ca sunt proaspete si sanatoase.

Delicioasele prajiturele facute in casa sunt excelente alaturi de o cana cu lapte, la cafea, in deplasari, dar si cand vin musafiri neanuntati. La toate acestea se adauga faptul ca, preparate in casa, fara conservanti, rezista la loc intunecat si racoros, dar nu in frigider, 7-10 zile. Iti recomand sa folosesti zahar brun. Este delicios, desi este ceva mai scump.



Biscuiti indieni

 

Degetele

 

Degetele cu ciocolata

 

Felii de lamai coapte

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro