Dosar Eva. 10 celebrități din România care au ajuns la spital în 2012

Laurette s-a ales cu arsuri după un tratament cosmetic

Manechinul a început anul cu stângul. În ianuarie, Laurette a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu arsuri de gradul I şi a fost pusă imediat pe perfuzii.

Vedeta plătise un avans de 150 de euro din prețul total al tratamentului, 750 de euro. "Am fost la un salon să-mi fac un tratament pentru vergeturi şi nu ştiu exact ce mi-au pus pe abdomnen, ştiu doar că a fost un gel, dar mi-au ars pielea. Am şi leşinat, iar apoi am ajuns la spital, unde mi s-a spus că am arsuri de gradul I. Acum, medicii mi-au pus o perfuzie care să-mi calmeze durerile şi voi rămâne până mâine internată", a declarat Laurette pentru Libertatea. "Angajata clinicii m-a dat cu un gel şi apoi a pus aparatul cu laser pe burtă. După un timp, am simţit că mă ustură foarte rău şi am rugat-o să ne oprim, însă ea mi-a spus că e normal să simt câteva ciupituri. Eu îi spuneam că mor, iar ea îmi dădea algocalmin", a mai povestit Laurette.
Mulatra a anunțat că face plângere la Asociaţia pentru Protecţia Consumatorului şi că îi va da în judecată pe patronii salonului.

"Este vorba de o acumulare de melanină în tegument care captează lumina înalt pulsată, lucru care se poate întâmpla la 150.000-200.000 de mii de persoane. Asta provoacă o uşoară iritaţie la nivelul zonei unde s-a lucrat, care va prinde o crustă ce se va vindeca în 5-7 zile. Nu este nimic grav, se va recupera în scurt timp. Este ceva superficial, care nu va lăsa sechele", a declarat, pentru Realitatea TV, Lili Baaddi, directorul clinicii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro