Dosar Eva. 10 celebrități din România care au ajuns la spital în 2012

Andreea Marin, operată la coloană în Turcia

În luna aprilie, vedeta TV a suferit o nouă intervenţie chirurgicală într-o clinică din Turcia, unde a mai fost operată și în 2011.

Deşi are probleme de sănătate mai vechi, "Zâna" și-a respectat programul încărcat. În apariţiile sale publice, ea a avut grijă să poarte ținute care îi mascau umflătura de la baza gâtului. "Da, m-am operat la coloană. Am stat doar o zi internată şi am plecat din spital pe picioarele mele. Acum mă simt bine. În afara bandajelor de la spate, care probabil m-au dat de gol, nu am absolut nicio interdicţie din partea medicilor", a declarat Andreea Marin pentru Cancan.

În ultimul an, ea a mers cel puţin o dată la trei luni la Istanbul, unde a făcut chiar şi gimnastică recuperatorie.
În 2011, ea a fost operată tot la coloană, iar problema sa de sănătate a generat mai multe speculaţii în presa mondenă. Vedeta a vorbit pentru Ştirile Kanal D despre prima intervenţie chirurgicală pe care a suportat-o în Turcia şi despre modul în care decurgea recuperarea. "Nu e o ruşine să spun că am 37 de ani, stau mult la computer şi vârsta îşi spune cuvântul. Am nişte probleme la coloana vertebrală", a spus ea în interviul pe care l-a acordat în clinica Acibadem din Istanbul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro