6
A speriat lumea: În ce situaţii şi-a pozat un tată fetiţa - FOTO
Divertisment / 08.04.2017

Un tată a provocat o întreagă tevatură pe internet, după ce a postat imagini cu fiica sa în tot felul de situaţii riscante. Lumea l-a acuzat că vrea să fie în centrul atenţiei punându-şi copilul în pericol, dar nimeni nu şi-a dat seama care e adevărul din spatele imaginilor.

Un tată s-a distrat bine după ce a postat pe reţeaua de socializare Reddit mai multe fotografii în care fetiţa sa, care pare să aibă în jur de 2-3 ani. Problema e că în toate ipostazele ea pare la un pas să păţească ceva rău - fie stă la volanul maşinii aflate în mers, fie e cocoţată pe o scară, într-un echilibru precar.

Fotografiile au atras un val de critici pe internet, iar autorul lor, care le-a publicat sub username-ul Steec, a dezvăluit că de fapt sunt nişte imagini trucate, editate în Photoshop. Atât de bine le-a aranjat, încât oamenii au fost convinşi că ceea ce văd este real.


"Mi-am fotografiat copilul în situaţii periculoase, la limită. Nimic incredibil, dar a fost suficient să-i fac pe oameni să creadă că... <<stai puţin, chiar a făcut-o...?>>", a scris Steec.

Imaginile sunt foarte bine trucate şi te vor face să crezi că pericolul este real, astfel încât să le priveşti de două ori.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro