Reacţia unei bunicuţe când urcă pentru prima oară într-o maşină Tesla autonomă - VIDEO
Divertisment / 08.04.2017

Primul drum cu o maşină care se conduce singură este o experienţă ciudată pentru orice şofer. Cu atât mai mult pentru o bunicuţă aşezată la volan care priveşte cu teamă cum maşina „înghite“ kilometrii fără ca ea s-a controleze.

Shirley are 70 de ani şi n-a văzut în viaţa ei aşa ceva: cum adică să urce într-o maşină pe locul şoferului şi să privească cum maşina merge fără ca ea să ţină volanul în mâini?!

Înregistrarea care a devenit virală o arată pe femeia în vârstă cum se teme la fiecare intersecţie, convinsă că maşina Tesla S va provoca un accident. Din momentul în care a urcat în automobilul dotat cu pilot automat, ea regretă în fiecare secundă decizia curajoasă. "Oh, Doamne, e prima mea tură, mai am niţel şi mor"

, spune ea pe un ton sarcastic. Gesturile şi cuvintele sale arată clar că nu se dă în vânt în maşinile autonome.

Când fiul său, Bill, a distribuit imaginile pe reţelele de socializare, internauţii au fost foarte amuzaţi de reacţiile ei. Shirley a devenit vedetă şi a fost contactată de Inside Edition pentru a povesti cum s-a simţit ca pasager pe locul şoferului. "Conduc maşina de 50 de ani, dar niciodată ea nu m-a condus pe mine!", a explicat ea perfect senzaţia pe care a trăit-o.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro