Două femei și-au unit forțele pentru a-și crește copiii împreună. Află povestea lor!
Mama și copilul · Familie / 17.09.2024

Povestea celor două femei din Noua Zeelandă confirmă faptul că nimic nu poate sta în calea unei mame care luptă pentru copilul său!

Lauren Robinson și Samantha Best s-au cunoscut pe Instagram în 2018 și de atunci au devenit prietene. Dar fetele habar n-aveau că, după trei ani, relația lor va atinge un al nivel, unul cu totul nou și inedit.

Totul a început în aprilie 2021, când Samantha s-a despărțit de partenerul ei cu care locuise timp de 5 ani în New Plymouth, Noua Zeelandă. Fiind o proaspătă mamă singură a unui copil mic, Samantha Best a decis să se mute la Auckland în căutarea unui loc de muncă.

Dar Samantha știa că viața în noul oraș nu va fi ușoară.

"Mi-a fost greu și mie și lui Kaelin (fiul său) să trăim pe cont propriu și să trăim confortabil. Auckland este foarte scump și am fost destul de singură și speriată", își amintește ea.

Atunci Samantha i-a trimis un mesaj prietenei ei Lauren Robinson, care își creștea singură fiica, Haidyn. Lauren i-a sugerat lui Samantha să se mute împreună, ca să poată trăi ca o familie și să nu fie nevoite să cheltuiască mulți bani pe mâncare și chirie.

Samantha a fost imediat de acord și nu a regretat deloc decizia ei:
"Este mult mai ușor să trăiești cu Lauren. Ne-am împărțit banii și ne putem ajuta una pe cealaltă cu îngrijirea copiilor dacă una dintre noi este ocupată, cealaltă îi poate lua pe amândoi de la școală sau dacă vreuna dintre noi trebuie să iasă, cealaltă poate avea griji de cei doi copii."

Lauren Robinson cu fiica sa Haidyn și Samantha Best cu fiul său Kaelin

 

Când mamele se unesc, devin invincibile!


Fetele împart treburile casnice și chiar au un cont bancar comun pentru a plăti mai ușor alimentele și chiria. Și, desigur, se ajută reciproc să-și crească copiii.


Samantha, 24 de ani, și Lauren, 26 de ani, au învățat din propria lor experiență că este mai ușor să crești copii împreună, mai ales dacă stilurile parentale sunt similare.

Potrivit lui Lauren, există momente în familia lor când fiica ei este obraznică și nu vrea să-și asculte mama, dar Samantha reușește să se înțeleagă cu ea.

Copiii lor au devenit rapid prieteni, deși uneori se ceartă așa cum fac un frate și o soră adevărată.

Prietenia lor a devenit și mai puternică


După ce s-au mutat împreună, prietenia dintre Samantha și Lauren a devenit incredibil de puternică, iar acum sunt o adevărată familie. "Nu am un iubit, o am pe Lauren. Mă sprijină în fiecare decizie nebună de viață. Mă face să mă simt atât de iubită și dorită. Îl tratează pe fiul meu ca pe al ei", a împărtășit Samantha pe TikTok.

Dar, desigur, mămicile singure realizează că, dacă una dintre ele își va găsi un partener permanent, cealaltă se va muta și va locui în cartier.


Sursă: cheery
Foto: captură instagram
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro