Foto: Deliciously Ella


3. Ciuperci cu umplutură din quinoa şi seminţe de pin


Ai nevoie de
6 ciuperci mari o cană şi jumătate de quinoa 1 cană cu seminţe de pin coriandru proaspăt sau pătrunjel busuioc proaspăt 1 lingură cu pastă de susan tahina 1/2 de lămâie.
Se pune quinoa la fiert cu trei căni de apă fierbinte, sare, ierburi uscate, sare şi paprika timp de 10-12 minute, la foc mic sub capac.
Ciupercile fără codiţe se pun la cuptor timp de 15 minute, după ce le-ai stropit cu puţin ulei de măsline.

Până când se fac ciupercile, se amestecă quinoa fiartă cu verdeţurile, seminţele de pin, pasta de susan şi zeama de la o jumătate de lămâie.
Se aşază amestecul peste ciuperci, după ce le-ai scos de la cuptor. 

4. Piure de mazăre - Deliciously Ella


Ai nevoie de: 1 pungă cu mazăre congelată 2 lămâi verzi 2 linguri cu ulei demăsline sare.
Mazărea congelată se pune la fiert şi se lasă să clocotească 2-3 minute, după care se scurge de apă şi se mixează cu celelalte ingrediente într-un robot de bucătărie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro