tort mouse inimioara
Desert / 11.02.2013

Ingrediente

ngrediente • 10 piscoturi de sampanie • sirop de cacao Pt. mousse de ciocolata cu lapte: • 150 ml frisca lichida • 180 g ciocolata cu lapte • 1 lingura gelatina inmuiata in apa • 100 ml frisca batuta Pt. mousse de ciocolata alba: • 150 ml frisca lichida • 180 g ciocolata alba • 1 lingura gelatina inmuiata in apa • 100 ml frisca batuta • floricele decor

Mod de preparare

Asezam piscoturile de sampanie pe un platou, Le-am insiropat si le-am dat forma de inimioara, evident cu ...o forma de inimioara. Am pus intr-o craticioara 150 ml frisca lichida cu ciocolata cu lapte si am amestecat pana s-a topit cioco. Am adaugat gelatina si am omogenizat, dupa care am pus crema in frigider la racit. Am amestecat apoi cu frisca batuta si am rasturnat crema peste piscoturi. Am pus forma la frigider pentru jumatate de ora. La fel am procedat si cu mousse-ul de cioco alba: frisca lichida cu cioco alba pe foc, gelatina adaugata cat e ciocolata calda, iar dupa ce s-a racit am incorporat frisca batuta. Am turnat mousse-ul in forma si am lasat la frigider pentru vreo doua ore. Am imprastiat cateva ornamente din ciocolata si totul a iesit fantastic de frumos si....savuros! Super fin si delicios!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro