Tort Diplomat cu fructe si iaurt
Desert / 10.02.2013

Ingrediente

800 ml frisca, 300 ml lapte, 2 oua, un compot ananas, 2 - 3 pliculete gelatina, 200 ml apa calduta, 2 iaurturi mici, 3 linguri de zahar, coaja de la o portocala, esenta de migdale, fructe (portocale, banane, ananas, kiwi, struguri, capsuni)

Mod de preparare

Batem frisca lichida peste care adaugam apoi iaurtul amestecat in prealabil cu 3 linguri de zahar! Intr-un bol de inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele 2 oua batute, 300 de ml lapte, coaja de portocala si esenta de migdale! Lasam compozitia sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 5 minute timp in care turnam deasupra o canuta de apa calduta amestecata cu 2 - 3 pliculete de gelatina! Intr-o tava asezam fructele, apoi turnam frisca si compozitia gelifiata! Se poate asezona la sfarsit cu frisca, fructe, jeleuri, bomboane! Un desert delicios pentru doi si usor de preparat! Se lasa la racit 8 ore! Complexitate: medie Portii: 8 Durata: aproximativ 1 h

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro