Ingrediente
4 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina 1/2 pachetel praf de copt 1 pachet de visine congelate
Mod de preparare
tortul rosu este un pandispan normal in care am pus sirop de afine(am zis eu ca sa iasa mai roz dar s-a facut mov in interior) si am pus visine congelate), deasupra frisca si peste frisca gelatina rosie de la dr oetker iar tortul de ciocolata, este un pandispan de ciocolata, in care tot asa am pus visine congelate, frisca si deasupra ciocolata rasa Se bat albusurile spuma cu zaharul Galbenusurile se mixeaza bine adaugand in ele pe rand cate o lingura de ulei, ca la maioneza, apoi praful de copt se amesteca albusurile cu galbenusurile si apoi se pune amestecand incet cu lingura de lemn faina, putin cate putin si asa cum am spus in unul din ele am adaugat si cacao visinele scurse bine de zeama se trec prin faina apoi se "presara" in tava inimoara in care facem tortuletul Se coc blaturile pe rand, la foc potrivit pana trec testul scobitorii(cuptorul sa fie dinainte preincalzit) Cand ambele torturi sunt gata, se lasa sa se raceasca, se bate pentru fiecare tort cate o cutie de frisca lichida (200 ml) se imbraca fiecare tort in frisca Apoi pentru tortul d-nei avem nevoie de un pachet gelatina rosie pe care-l preparam conform instructiunilor de pe plic iar pentru tortul d-lui o ciocolata data pe razatoarea mare + 1-2 linguri gelatina rosie pentru papion :)Sper sa va placa!!!