Tort de portocale
Desert / 09.02.2013

Ingrediente

5-6 portocale 6 oua 700gr frisa 300gr zahar tos 400gr biscuiti fragezi/piscoturi 2 linguri pline gelatina 250 ml lapte

Mod de preparare

Portocalele curatate se taie rondele subtiri Pe fundul si lateralele unei oale de 3kg impachetata in hartie sau ciolofan se aseaza portocalele Gelatina se dizolva in lapte la foc mic Ouale se bat intregi cu zaharul, se adauga gelatina, toate la foc moale, amestecand mereu pana clocoteste, consistenta trebuie sa fie smantanoasa - se da la rece - cand este calduta agaugam frisca amestecand usor In oala initiala se toarna jumatate din compozitie, se pun biscuitii un strat, apoi cealalta jumatate de compozitie si la final inca un strat de biscuiti/piscoturi. Se da la frigider pana a doua zi A doua zi se pune cratita putin pe foc ptr a se desprinde cu usurinta - se rastoarna si se optional se orneaza cu frisca. Pofta Buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro