Ingrediente
20 fursecuri cu ciocolata, 30 grame unt, 2 batoane de ciocolata, 2 kg inghetata,250 grame frisca, bomboane colorate pentru ornat.
Mod de preparare
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga restul de inghetata. Peste inghetata presara restul de bucatele de ciocolata. Acopera apoi cu o folie de aluminiu si da la rece peste noapte. Scoate tortul din forma. Orneaza marginea tortului cu frisca rece. Peste frisca presara bomboanele colorate. Da la rece pentru o ora.