Ingrediente
Pentru blat:6 oua,200 grame de faina,150 grame zahar pudra,1 pachetel zahar vanilat,1 pachetel praf de copt.Pentru umplut:500 gr zmeura proaspata sau congelata,3 mandarine,400 ml frisca lichida,intaritor frisca 2 pliculete,zahar 180 gr.3 foi gelatina
Mod de preparare
Ouale se bat inainte cateva minute apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt , zaharul vanilat si zaharul normal.Se tapeteaza o tava cu faina care in prealabil a fost unsa cu ulei sau unt sau daca aveti puteti pune hartie de copt.Se pune compozitia in tava si se da la cuptor la 180 grade circa 30-40 min.Se ia afara sa se raceasca,intre timp se bate frica care a fost tinuta la rece inainte ,cu zaharul pana se intareste.Apoi se adauga intaritorul.Blatul obtinut se taie in 2 sa avem 2 starturi,pe primul strat se aseaza felioare de mandarina si se pune un strat de frisca peste se aseaza celalanta foaie de blat.Se paseaza zmeura intr-un vas separat si se adauga in frisca ce a ramas 2-3 lingurI cat sa coloreze frisca in roz apoi se pune peste blat.In restul de zmeura se adauga gelatina inmuiata in prealabil in apa rece si se amesteca bine apoi se pune peste frica ,deasupra puteti folosi pentru decorat si frisca din tub si bucatele de mandarina.Se da la rece pentru aproximativ 2 ore.Pofta mare!