Tiramisu cu visine
Desert / 04.09.2009

Mod de preparare

O combinatie foarte buna si deosebit de spectaculoasa vzual. Foloseste doar visine din visinata, carora le-ai scos samburii. Pentru sase portii.

Ingrediente:


16 -20 piscoturi, 250 grame branza marcarpone (cumparata sau preparata in casa), patru oua, patru linguri cu zahar, o lingura de cacao, esenta de migdale, o cescuta de visinata, visine din visinata.

Preparare:


Separa albusurile de galbenus. Amesteca foarte bine galbenusurile cu zaharul, pana se fac o crema spumoasa. Adauga esenta de migdale. Bate albusurile spuma si incorporeaza-le incet in crema de galbenus, apoi adauga branza mascarpone. Asaza piscoturile, intr-un strat, intr-o tava potrivita. Stropeste-le cu visinata si presara visine din belsug peste piscoturi. Pune un strat de crema, apoi din nou piscoturi. Adauga visinata, visine si crema. Pudreaza din belsug cu cacao. Lasa prajitura la rece cel putin cinci ore inaite sa o servesti.
 
  • anda, sâmbătă, 24.12.2011 13:05
    tiramisu cu visine

    pai daca sunt stropite ci visinat cum ar trbui sa fie culoarea

  • cri, miercuri, 06.07.2011 15:44
    Mda...

    Dupå pozå as zice cå e pråjitura "pådurea neagrå" nicidecum tiramisu. Nu spun cå nu ar fi bunå, dar pur si simplu nu våd piscoturile ...s-ar vede un blat ce cacao

  • zinz maria emanuela, miercuri, 30.12.2009 14:45
    despre prajitura tiramisu cu visine

    delicios imi place reteta am facut-o si e delicioasa dar am cumparat niste piscoturi dar sunt asa de tari in orice caz delicioasa reteta @};-

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro