Tarta cu unt
Desert / 24.04.2008

Mod de preparare

Un desert delicios si usor de pragatit, mai ales daca ai lasat pe ultima suta de metri pregatirea desertului pentru masa de Paste.

Ingrediente si cantitati:


Blatul:
1/2 cana unt
1/4 cana zahar
1 cana faina

Crema:
2 oua
1 cana zahar brun
2 linguri unt topit
2 linguri faina
1/2 lingura praf de copt
1 lingurita vanilie
1 ceasca stafide

Mod de preparare:


1. Amesteca untul cu zaharul pana se formeaza o pasta, apoi adauga faina si framanta.

2. Intinde aluatul intr-o tava si lasa la cuptor timp de 10-15 minute.

3. Pregateste topping-ul, amestecand bine ingredientele pentru acesta impreuna, pana ce amestecul devine omogen

4. Intinde topping-ul deasupra aluatului si lasa la cuptor inca 30 de minute

5. Se taie dupa ce se raceste.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro