Spume cu fructe si ciocolata
Desert / 22.05.2009

Mod de preparare

Usor de facut, aromate si racoroase, spumele din fructe sunt o solutie perfecta si la indemana pentru un desert preparat in casa

Spumele de fructe, de ciocolata, in diferite combinatii sunt savuroase. Plecand de la arhicunoscuta spuma de capsuni, acest gen de desert care poate fi servit rece, este usor si gustos. In plus, fructele isi pastreaza toate calitatile pentru ca nu au fost tratate termic in prealabil, iar spuma in sine este rezultata fie din albusuri, sau galbenusuri, pline de proteine, fie din lactate, oricand binevenite in alimentatie.

Iata alte cateva avantaje: sunt gata destul de repede, maxim 30 de minute, fara timpul de racire, nu necesita coacere, fructele pe care le folosesti nu trebuie sa fie de calitatea I, iar succesul preparatelor este garantat pentru acum iti vin in ajutor retetele propuse de Eva.

   Spuma de capsuni cu gelatina

   Spuma de lamaie

   Spuma de portocale si iaurt

   Spuma de mango

   Spuma de ciocolata
  • otilia, marţi, 26.05.2009 11:00
    trebuie sa iasa!

    probabil am folosit tipuri diferite de geleatina. toate retele sunt incercate! si ies. fie a fost insuficient batuta smantana, fie de calitate slaba gelatina! incearca altfel de gelatina!

  • me, marţi, 26.05.2009 10:25
    nu ies toate

    Spuma de capsuni cu gelatina nu iese ...nu se pun doar 3 linguri de apa si dupa aia sa se amestece cu capsunile. Gelatina se incheaga si nu se mai amesteca cu ceva rece. Ia sa imi zica si mie cui i-a iesit?

  • tania, sâmbătă, 23.05.2009 12:29
    delicios

    am facut spuma de ciocolata si trebuie sa va multumesc pentru reteta! a fost senzationala. ai mai au mancat tot. sunt senzationale retetele voastre! am mai incercat retete din reviste sau d epe net si de cele mai multe ori nu ies, pentru ca nu su fost incercate in pralabil. retetele voastre sunt evident TESTATE! felicitari autorului.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro