Spumă de căpşuni
Mod de preparare
Vrei un desert uşor, de vară? Pentru că suntem în plin sezonul căpşunilor, îţi propunem o spumă de căpşuni care poate fi preparată imediat, fără foc. De asemenea, poate fi servită imediat după preparare sau poate fi pusă la congelator dacă vrei o îngheţată delicioasă.Ingrediente:
1 kilogram de căpşuni
2 linguri cu zahăr pudră
400 grame de frişcă
6 albuşuri de ouă
Preparare:
Pune căpşunile într-un blender şi amestecă-le bine, lăsând câteva bucăţi întregi. Adaugă zahărul.
Într-un bol, bate frişca cu mixerul până când se întăreşte bine.
Într-un alt bol, bate albuşurile până devin spumă.
Încorporează frişca peste crema de căpşuni, apoi spuma de albuşuri.
Seveşte imediat sau pune la congelator, pentru a obţine o îngheţată delicioasă.
Eu am 10 ani si ador site-ul Eva.ro la anii mei stiu sa fac unele deserturi dar si mancaruri dar in special deserturi si din mintea mea pe care le stiu dar si de pe internet.Prima oara cand am incercat sa fac clatite aveam 9 ani si am luat reteta de pe internet. Multumesc!**