prajitura ziua si noaptea de post
Desert / 06.04.2013

Ingrediente

Ingrediente 12 linguri de ulei, 14 linguri de zahar, 14 linguri de apa, 18 linguri de faina, 2 lingurite de praf de copt, 1 vanilie, 2-3 linguri de cacao, 1 cana de nuca macinata

Mod de preparare

Se iau primele 3 ingrediente(uleiul, zaharul si apa) si se amesteca bine cu mixerul. Se adauga faina in care s-a amestecat praful de copt si vanilia. La sfarsit se adauga nuca. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna aproximativ jumatate din compozitia rezultata. In jumatatea ramasa se amesteca cacao. Apoi se rastoarna si restul in tava.

  • Alison, joi, 03.11.2022 00:39
    Prajitura ziua si noaptea de post

    Nu s - a precizat timpul de coacere si temperatura !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro